Васил Петров: Вторият гол беше моментът, в който се пречупихме

Треньорът на Спартак Варна Васил Петров, заяви, че силите на „соколите“ са рухнали след втория и третия гол на Левски и затова се получило този резултат 5:0 на „Герена“.

„До първия гол със сигурност седяхме добре. Тактическата дисциплина я имаше, не знам доколко не ни стигнаха качествата. Рухнаха ни и силите след 2-3 гол. Затова се получи този резултат“, започна специалистът.

„Нашият преход е за година и 8 месеца от третото ниво ддо първото. Голяма част от отбора е запазен. Трудно е, не може да се заблуждаваме. Очакваме още нови, надяваме се да дойде качество, но трябва и работа“.

„Лошо стечение на обстоятелствата са първите кръгове – не заслужавахме загубата от Славия. Ние се борим за всичко, но тук е нормална загубата можем да кажем. Предстоят ни срещи с Пирин и Лудогорец, като ако не вземем първата, може би ще има нещо като срив. И все пак, горе главите и нещата ще се получат. Следваме в тактически план нещата, които сме заложили. Надявам се да видим друго лице следващата седмица. Момчетата стояха добре и ако беше 0:0 на почивката, вторият гол беше моментът, в който се пречупихме. За треньорски дуел със Стоилов не мога да говоря“, заяви Петров.

Остави коментар