Васил Петров: Намерили сме вече играчите, чакаме ги през седмицата

Старши треньорът на Спартак Васил Петров заяви преди началото на подготовката, че тимът може още в първите кръгове на шампионата да е готов с осветлението на своя стадион и да домакинства у дома. Той си пожела, ако не от първия, поне от втория кръг да домакинстват на свой терен.

„Започваме днес с настроение. Надявам се да свършим много работа и да се подготвим както трябва. Има нови имена и очакваме други такива. Надявам се всичко да е наред със селекецията. Намерили сме вече играчите, остава само да се финализират нещата. Очакваме другите да пристигнат през седмицата. Възможно най-скоро е добре да е приключено със селекцията, доста често по време на подготовката изкачат нови футоблисти, има раздели“, каза Петров, цитиран от dsport.bg.

 Васил Петров: Намерили сме вече играчите, чакаме ги през седмицата„В момента играчите са 19. Ядрото се запазва. 13-14 футболисти са от стария отбор. Трябва да има и опитни футболисти, чакаме и млади. Ще видим с кои ще успеем да се договорим“, допълни той.

Петров потвърди , че от 13 юни Спартак ще е на лагер в Банско за две седмици. Засега потвърдените контроли под Пирин планина са със Славия и Пирин.

“Търсим и на поста централен нападател. Имаме варианти. Надяваме се да се случат. Едното име е чужднец и е познато име. Ние разчитаме на Дичевски и Нисторов. Има вариант да се привлече още един вратар или да разчитане на Иван Атанасов. Това решение ще се вземе от треньора на вратарите заедно с щаба. Дано още от първия кръг или от втория да сме на нашия стадион“, завърши Петров.

Остави коментар