Треньорът на Пирин респектиран от Спартак Варна

Треньорът на Пирин респектиран от Спартак Варна


Треньорът на Пирин Красимир Петров пред говори пред клубния сайт преди отпътуването на отбора за Варна. Както е известно тимът от Благоевград гостува на Спартак Варна в третия кръг на efbet Лига. Срещата е в петък от 18, 30 часа на „Коритото“.

„Очаква ни много труден мач срещу мотивиран съперник, който показа доста добра игра до момента, макар че загуби и двата си мача. Спартак е стойностен и агресивен отбор, който се старае да играе добър футбол.

По отношение на нашия отбор, в този мач искам да видя стила, към който се стремим – да играем атакуващо, със самочувствие в половината на съперника, да използваме креативността на нашите футболисти.

Разбира се, трябва да покажем отговорност и концентрация и във фаза защита, защото в противен случай ще загубим така нужния ни баланс. Не мисля, че скандалният мач от предния кръг ще повлияе на настроението в отбора. Готови сме за предстоящия мач и се надявам да покажем стойностна игра и да се поздравим с добър резултат“, заяви Петров.
Извън групата за мача остава контузеният Станислав Костов. В разширения състав за разлика от последния двубой са новото попълнение Мартин Смоленски и вратарят Максим Ковальов.

Остави коментар