Трансферът на Сердюк – добър ход на ръководството!

Евгений Сердюк

Мнение на Кирил Киров, привърженик на „моряците“!

Кирил КировОчакваният трансфер на Евгений Сердюк се случи и изненадата беше само заради посоката, която той пое. Всички ние очаквахме да премине в чуждестранен отбор, но желанието му да бъде обезателно трансфериран, очевидно надделя!? Най-вероятно е другите кандидати за подписа му да са се пазарили и да са обсъждали сумата, а г-н Цветомир Найденов е платил исканото от Черно море!?

От къде идват парите няма да питаме и никой няма да ни каже, все пак сме в България. Тук понятието за яснота, точност и прозрачност е доста относително. След като вече не е наш играч, нас не ни интересува особено. Добър нападател, който даде много на нашия отбор. Желаем му да е здрав и щастлив.

Още като се чу, че ни напуска се започна една полемика…….“-Ама как?“, „-Ама защо?“ Лично за мен, щом иска да си тръгне, значи не иска да остане. За какво да опитваш да задържиш човек, който като болен на медикаменти, три пъти на ден след ядене пита „-Кога ще ме продадете“?

Този трансфер е добър ход на ръководството, защото сумата е добра за нашия пазар. Ходът е и навременен, защото, след предстоящото изтичане на договора му, а то мисля е след около 10 месеца, щеше да си тръгне без пари.

Това момче доста даде, но и много получи от Черно море. Беше приет топло и възроди кариерата си. Роднините му бяха изтеглени и настанени. Той обаче не е Курьор. Не стана фен на нашия отбор. Мъчно ни е, но раздялата е факт.

Предвидливият ход на треньорите с Иса е стратегически вариант, а доколкото познаваме Илиан Илиев, няма да се учудим ако се окаже, че вече има още едно асо в ръкава. Време е и за Закариа Беншаа да поеме повече отговорности. С просто, любителско око се вижда, че той има доста добри качества.Техника, бързина, маневреност.

В компанията на нашите любимци Исмаил Иса и Матиас Курьор мисля, че центърът на нашето нападение ще продължи за бъде експлозивен и опасен. По крилата са нашите таланти Ники Златев и Вили Василев. Имаме нападатели и знаем, че никой не е по-голям от Черно море. Черно море бяха нашите бащи и дядовци! Сега ние сме Черно море!

Остави коментар