Тодор Киселичков: Спартак спечели заслужено

 

Наставникът на Спартак (Варна) – Тодор Киселичков говори след първата победа на отбора му. Тя дойде срещу Ботев (Пловдив) с 3:2 в среща 11-ия кръг на efbet Лига във Варна. Треньорът на „соколите“ изрази удовлетвореност от успешния за тима му двубой.

„Опитахме се според нашите сили и възможности да се противопоставим на Ботев (Пловдив). Времето беше изключително тежко и трябваше да играем по компактно. Използвахме си шансовете във фаза атака и вкарахме три гола. Естествено допуснахме два гола от дузпи, които не трябваше да правим, но и това го има във футбола. Потреперихме накрая. Аз се радвам, че успяхме да запишем първата ни победа. Мисля че тя е заслужена“, сподели треньорът пред Диема Спорт, цитиран и от gong.bg.

„Емоциите са винаги повече на скамейката, аз като бях футболист беше по-лесно, защото бях вътре в мача, сега на скамейката е повече напрежение. Футбола е интересна и емоционална игра. Тази победа е изключително важна за Спартак Варна, за клуба, за футболистите, за феновете и успяхме макар и трудно да я постигне. Радвам се, че точно днес в този мач я постигнахме. Ботев е един много добър отбор“, коментира Киселичков.

„Аз не се притеснявам за моето място. Аз бях поканен тук, за да работя и мисля, че всеки ден го показвам“, заяви той. Когато бе попитан повторно дали е имало разговори за нов треньор на Спартак Варна, той отрече: „Имаше разговори само да стана треньор, нищо повече“.

Остави коментар