Тодор Киселичков: Съжалявам, че Спартак не взе трите точки

Тодор Киселичков взе точка в първото си дерби на Варна като треньор.

Наставникът на Спартак Варна – Тодор Киселичков, заяви, че нулевото равенство в първото градско дерби в елита от 13 години насам е закономерно, но съжалява, че неговият отбор не е успял да спечели трите точки.

„Изказвам огромни благодарности на публиката за подкрепата. Получи се невероятна атмосфера, за която принос имат феновете и на двата отбора. Получи се истинско зрелище на трибуните. Отдавна не бях участвал в мач с подобна футболна атмосфера“.

„Може би реалният резултат е равен. Черно море играеше повече с топката, а ние чакахме нашите шансове на контраатака. Най-чистото положение беше за нас. Мисля, че ограничихме отбора на Черно море откъм ситуации пред нашата врата“.

„С оглед на показаното точката е справедлива, но съжалявам, че не са три. Със сигурност това е малка крачка напред в нашето развитие, но имаме още много път. Ако си бяхме спечелили всички точки, които сме заслужили на терена, мястото ни щеше да е различно. Опитваме се да подобрим ситуацията“, заяви Киселичков пред Диема Спорт, цитиран и от gong.bg.

Остави коментар