Спартак Варна представи пред феновете два отбора (СНИМКИ)

Спартак Варна представи двата отбора, които ще носят фланелката на „соколите“ в efbet Лига и Трета Лига пред феновете на стадион „Спартак”. Отборът на Васил Петров и този на Димитър Трендафилов завършиха 1:0 в по-скоро двустранна игра, в която младите надежди на клуба показаха характер и успяха да играят тактически и красиво наравно с мъжете.

Попадениeто, което падна през първата част на мача, отбеляза Руслан Черненко. Участие в мача взеха всички футболисти, като през втората част Иван Дичевски застана на вратата на Спартак II, а на вратата за представителния тим влязоха вратарите на дубъла Самуил Дечков и Йосиф Славчев.

Докато Спартак (Варна) ще спори с майсторите в Efbet лига след 13-годишно отсъствие, то Спартак II ще играе в Трета Североизточна лига с млади таланти на клуба, чиято средна възраст е 17 години.

Припомняме, че от тази година БФС въведе изискване, футболистите от вторите отбори на клубовете, да бъдат до 21-годишна възраст. Повечето от момчетата, които ще защитават емблемата на Спартак (Варна) от дубъла са на 16-17 години.

ВИЖТЕ СЪСТАВИТЕ НА СПАРТАК И СПАРТАК II ЗА НОВИЯ СЕЗОН ТУК!

1 Коментари

  • Posted 04.07.2022 - 9:33 9:33 0Likes
    by реалист

    Дано да успеем да останем в А група…

Остави коментар