Спартак търси задължителни три точки срещу един доста непредсказуем отбор

Добруджа

В сряда Спартак гостува на негостоприемния стадион в Ловеч срещу един доста непредсказуем отбор като Литекс, който спечели срещу Беласица в предния кръг като гост. Със сигурност това е импулс за ловчанлии. Още повече, че в предния кръг при победата на Спартак над Черноморец Балчик, на трибуните на стадиона бе и главният скаут на Литекс Добромир Митов, който внимателно гледаше играта на“ соколите“.

Със сигурност си е извадил поуки и се очертава сериозна битка в града на люляците, но определено играчите на Спартак са в добра форма. И тук трябва да се отбележи фактът, че Ахмед Ахмедов до този момент е безупречен като голмайстор. Силата на варненци отново ще бъде по фланговете, където Виктор Митев отново доказа, че има страхотен ляв крак, който може да порази вратата.на противника от неудобно положение.

Ромеш Ивей навлиза все повече в добра форма, а в средата французинът Йохан Н’Зи с нестандартните си ходове е една находка за Спартак. Йоан Бауренски и Даниел Начев се сработват все по-добре в средата на терена.

Трябва да се отбележи и чудесната форма, в която се намира опитният Сашо Цветков. Обикновено играе като централен бранител, но след появата на Ангел Грънчов, който се завърна след контузия, заигра чудесно в средата на терена, където се чувства най-добре.

Варненци трябва да се възползват от набраната скорост в последните три мача и да гонят задължително трите точки, защото борбата за първите две места ще бъде оспорвана и с неизвестни до края.

Остави коментар