СКТМ „Комфорт“ и Мартин Атанасов от СК „Евър“ са №1 на Варна за септември

СКТМ "Комфорт" и Мартин Атанасов от СК "Евър" са №1 на Варна за септември
СНИМКИ: СКТМ Комфорт, narodensport.eu

Състезателят по лека атлетка на СК „Евър“ Мартин Атанасов бе обявен за „Спортист на Варна“ за месец септември. Не само този месец, а цялото лято беше превъзходно за Марто. Всъщност за септември той спечели златен медал на 3000 м на пробег в Карнобат, златен медал на пробег в Поморие-18 г, златен медал на пробег –Варна. Треньори на Мартин са Цонка Господинова и Крум Крумов, пише narodensport.eu.

За отбор на месеца е определен тимът по тенис на маса „Комфорт“- шампиони на България до 13 години на турнира „Млади надежди“ – момчета, бронзови медали –момичета, златни медали-кадети до 15 г, бронзови медали-втори отбор до 15 г. Спечелени 1 златен, 1 сребърен, 1 бронзов на „Млад олимпиец“. Треньор на СКТМ „Комфорт“ е Стоян Поппетров, а главен треньор – Антон Радушев. В онлайн анкетата на първо място е състезателят по културизъм Иван Малчев, пише narodensport.eu.

СКТМ "Комфорт" и Мартин Атанасов от СК "Евър" са №1 на Варна за септември

Той има златен медал от ДП, абсолютен трикратен пореден шампион на България по класически културизъм. Състезател на СК „Велев“, който събра 56.68 %.

В анкетата за най-добър състезател на спортно училище победител стана Васил Тодоров, състезател на клуба по кик бокс „Боил“ с главен треньор Краси Кирилов. Бронзов медал от Световно първенство в Италия, 60 кг, фул контакт, 19 години. Има още бронзов медал от ДП-отборно на лоу кик и злато от ДП при юношите старша възрастq 63.5 кг.

Остави коментар