Синът на Вальо Станчев вдигна тежка сватба

Ивайло Станчев сватба

Човек, колкото й добре да живее, един ден се жени. Тази житейска максима спази и синът на бившия футболист на Спартак и Черно море Валентин Станчев – Ивайло, който реши да сложи край на ергенлъка.

Иво си взе за съпруга хубавата варненка Боряна и двамата вдигнаха тежка сватба в Еко-комплекс „Извори“, за която дълго ще се говори. На двамата младоженци кумуваха Елена и Николай Николови, а ВИП-гост на изисканото тържество беше световният и олимпийски шампион на троен скок Христо Марков.

Ивайло Станчев сватбаНа купона, който продължи до ранни зори, подобаващо беше представен и футболът чрез бивши и настоящи играчи и ръководители. Сред тях бяха Ясен Петров, Красимир Влахов, Стефан Станчев, Георги Караманджуков, Радослав Комитов и други.

От името на младоженците Валентин Станчев изказа специални благодарности на домакина Асен Миланов за перфектната организация, обстановка и отношение към гостите.

Екипът на Vsport.bg пожелава на Ивайло и Боряна много любов и щастие, за да е пълноценен животът им и достатъчно изпитания, за да ги поддържат силни.

Ивайло Станчев сватба

Остави коментар