Сериозни реформи на всички нива предстоят в Спартак Вн след Нова година

Сериозни реформи предстоят в Спартак Варна след Нова година, твърди Gong.bg. Те ще са на всички нива в клуба. Както е известно в лагера на „соколите“ очакват Димитър Димитров – Херо, да стане част от варненския отбор след края на мачовете за 2022 година. Това ще стане факт само при осигурен бюджет, с който спартаклии да се борят за своето оцеляване в efbet Лига.

От клуба пазят в тайна точно какви са договорките с Херо, но вариантите са два. Специалистът да замени на поста Тодор Киселичков, който самият той препоръча на ръководството да застане на чело на тима след лошия старт на сезона. Близки до клуба споделят, че има и втори вариант. Това е Димитров да заеме ръководна функция в Спартак, най-вероятно спортен директор и да движи нещата „от високо“. Той ще отговаря за селекция, методиката и преследването на целта – оставане в елита на родния футбол. Голяма част от настоящите играчи ще бъдат освободени, а на тяхно място ще се вземат нови футболисти, повечето легионери.

След Нова година ще има и промени по високите нива. Основният финансов благодетел Павлин Николов се очаква официално да бъде вписан като шеф в ръководството клуба. Справка в Търговския регистър показва, че понастоящем представляващ Спартак Варна е единствено Асен Миланов, а Павлин Николов не фигурира под никаква форма.

Това означава, че от юни 2021 година до днешна дата Николов дава лични пари на добра воля, с които Спартак успя да се върне в елита, да модернизира базата си и тя да придобие завършен вид, и да монтира електрическо осветление на клубния стадион, за да вземе лиценз от БФС за провеждане на мачове от първенството.

Остави коментар