Съвсем скоро Спартак ще бъде един различен тим

Тодор Киселичков


Съвсем скоро Спартак ще бъде един различен тим, като очакванията са да се сдобие с повишена отборна класа, която да му позволи да се отлепи от дъното.

Повод за подобен оптимизъм е информацията на „Петел“, че именит и доказан наш специалист се е наел със задачата да осигури на тима добри чужденци, след като е получи уверение от ръководството, че е в състояние да обезпечи техните заплати.

Въпросният българин, който отдавна е увековичил името си в родния футбол, наблюдава няколко легионери в момента и е в непрекъснат контакт с техните мениджъри. Той иска да избере най-доброто за Спартак, тъй като в клуба повече не могат да си позволят грешни решения за селекцията.

От своя страна пък Спартак предоставя идеална възможност на Тодор Киселичков да се легитимира и в треньорския бранш. Досега бургазлията е известен с това, че беше добър за родните стандарти полузащитник и добър изпълнител на преки свободни удари.

До този момент той е водил предимно тимове от втория и третия ешелон, и за кратко ЦСКА 1948 в елита, но ако успее да стабилизира играта и резултатите на Спартак, да го извади от деликатната ситуация и да го утвърди при майсторите, за него вече футболните естети ще започнат да говорят и като за треньора Киселичков.

Недко Петров, petel.bg

 

Остави коментар