Състезателите на Вокил спечелиха купата на международен турнир по кикбокс в Козлодуй

Спортен клуб по кикбокс и муай тай Вокил стана отборен шампион на международния турнир по кикбокс в ринговия стил Лоу кик, който се проведе в град Козлодуй. Състезателите на варненския клуб спечелиха купата с актив от 6 златни, 3 сребърни и 1 бронзов медали.

На второ място се нареди отбора на Черна гора Универсум, който завоюва 6 златни, 2 сребърни и 4 бронзови отличия, а третото място бе отредено за СК Голдън Бойс (Козлодуй) със спечелени 4 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медали.

Купата за най-техничен състезател при мъжете стана притежание на Мартин Пачов от СК Тангра, а за най-перспективен бе обявен Рандъм Иванов от СК Боец (Перник).

Купа за най-техничен състезател до 14 г. спечели Дамян Затович от Сърбия, а приза за най-перспективен при малките грабна Ники Илиев от СК по кикбокс Десант (Добрич).

В надпреварата участваха 217 състезателя от 38 спортни клуба от България, Черна гора, Сърбия и Македония.

Състезанието в Козлодуй бе последна проверка преди участието на националният ни отбор по кикбокс на Световното първенство за мъже и жени в Албуфейра, Португалия от 17 до 27 ноември.

Шампионатът на планетата е за всички стилове на ринг и татами, като България ще се бори за призови класирания с 29 кикбоксьори.

Остави коментар