С нов треньор и нови амбиции Варна–ДКС стартира в женското волейболно първенство

Варна–ДКС


С нов треньор и нови амбиции отборът на Варна–ДКС започва участието си в женското волейболно първенство – Демакс лига. След проведената пред сезонна подготовка, президентът на клуба Кирил Коцев заяви, че тази година ще се търси обиграване на отбора в движение и достойно представяне в първенството и турнира за Купата на България, съобщава „Народен спорт“.

Тимът направи последна тренировка в морската столица и отпътува за София, където в петък от 16:00ч., варненки ще се изправят срещу ЦСКА, в среща от първия кръг на редовния сезон.

Ръководството на клуба гласува доверие тази година съставът да бъде воден от двама варненски специалисти – Юли Василев и Милен Стоянов. Те ще могат да разчитат само на три състезателки от миналия сезон, като групата е допълнена с талантливи девойки до 18 годишна възраст.

Състав на Варна – ДКС за сезон 2022/2023: Елизабет Късаджикова, Веселина Коцева, Елисавета Ивакина, Ивет Гаврилова, Вероника Иванова, Кремена Петрова, Наталия Койчева, Лорета Арнаудова, Жаклин Желязкова, Емона Ангелова, София Кузова, Ерия Рашкова, Мартина Генова, Ива Кацарска и Доротея Тодорова.

Остави коментар