Привържениците на Спартак Варна: Васко – завинаги един от нас!

Феновете на Спартак благодариха на Васил Петров за добре свършената работа в клуба. Както е известно, той вече не е треньор на отбора, след като подаде оставка и тя бе приета от ръководството.

Ето какво написаха феновете в ПФК Спартак – Фен страница във фейсбук:

„Соколи, за съжаление, днес старши- треньорът ни Васил Петров подаде оставка и бе освободен от поста си. По този начин той пое отговорността за колебливия старт в първенството и постъпи така, както сме свикнали при него – мъжки. Считаме, че няма да е пресилено да кажем, че въпреки неубедителните пет мача, Васко си заслужи мястото в историята на СПАРТАК със своите умения, упоритост, работохолизъм и най – вече честност. Това, което той направи, може да се определи като футболно чудо, което в крайна сметка ни върна там, където ни е мястото. В тази връзка, бихме искали да се обърнем към него и да изразим единодушното мнение на всички нас :

Васко, от името на всички спартаклии – БЛАГОДАРИМ ТИ! Благодарим ти, че защитава името и каузата СПАРТАК с достойнство и чест! Благодарим ти, че изненада дори и най- големите отимисти сред нас и ни върна в А група. Убедени сме, че нашият клуб е само началото на един много успешен за теб професионален път, който ще бъде свързан с клуба ни и в крайна сметка отново ще те доведе при нас. Защото ти винаги ще си добре дошъл при нас и сред нас, соколите.

Пожелаваме ти най-вече здраве, тъй като с качествата, които демонстрира, успехите са гарантирани!

Васко – завинаги един от нас!

Винаги верни!“

Остави коментар