Полицията разясни за инцидента със съблечения млад футболист на Спартак

Полицията разясни ситуацията футболиста от школата на Спартак Варна, който е бил нападнат в подлеза до Спортен комплекс „Локомотив“ днес сутринта. Припомняме, че по информация на бащата на пострадалото дете и родители от академията на „соколите“ в различни групи в социалната мрежа Фейсбук, синът му е бил нападнат от три лица, които с бухалка са го малтретирали и са го съблекли гол.

Всичко е започнало в автобус, в който се е возил 13-годишният талант на спартаклии, съобщиха за Vsport.bg от полицията. До него е имало група от малко по-големи ученици, като самият той е определил по-късно пред органите на реда, че са фенове на Черно море. Младият футболист е слязъл на спирката до СК „Локомотив“, а едно от момчетата го е последвало. По думите на пострадалия в подлеза баткото го е заплашил с метален прът и го е накарал да си съблече фланелката и горницата на анцуга, които са с емблеми на Спартак Варна.

На мястото е бил повикан екип на полицията, като до момента официална жалба от страна на бащата няма. Момчето е разказало пред униформените, че не е бито.

 

 

Остави коментар