Полицай в болница след инцидент на Варненското дерби в Трета лига (ВИДЕО)

Полицай е бил откаран в болница със счупен крак. Инцидентът е станал преди началото на двубоя на варненското дерби в Трета Лига – Североизточна група. На влизане в стадиона Феновете на Спартак пробиха кордона на униформените в сектора за гости, за да не влязат в клетката, вследствие на това един от полицаите пада на земята и си чупи крака“, разказаха пред Vsport.bg очевидци.

От Спартак Варна бяха категорични, че информацията не отговаря на истината. Кордон от полицаи е нямало, а пострадалият униформен е падна на терена. „Никой не ни вкара в клетката. Влязохме на трибуните, а кордон от полицаи нямаше“, казаха от фенклуба на Спартак.

Тогава агитката на „соколите“ започва да клати оградата на стадиона, което провокира феновете на домакините и двете агитки за секунди се озоваха на терена. Наложи се намесата на полицията. Между двете групи бе и наставникът на „моряците“ Илиан Илиев, който се опитваше да спре ултрасите на двата тима.

В крайна сметка до физическа саморазправа не се стигна, но по предписание на дежурния делегат срещата вместо в 16 часа започна в 17:15 ч., а на стадиона бяха мобилизирани по спешност още около 50 униформени.

3 Comments

 • Posted 25.09.2022 - 18:54 18:54 0Likes
  by Ссссс

  Ей тъпаци не виждате ли, че първо феновете на черно море влизат а терена и започват да провокират Феновете на Спартак !!!!!

 • Posted 25.09.2022 - 19:26 19:26 0Likes
  by До " Ссссс "

  Явно си е че зелените бандити бяха готови с ножове и палки и когато синята част слезе да ги посрещне се накендзаха и гледаха тъпо от 50 метра 🙂 ЗЕЛЕНА ПАРОДИЯ !!! Жалко че децата трябва да гледат пиянки по трибуните и терена с ножове и палки,а иначе наклецани.

 • Posted 25.09.2022 - 21:31 21:31 0Likes
  by Някой си

  Клошари, върнахте ли екипите на децата, или ще ги пазите за зимата

Остави коментар