Пламен Казаков: Събираме се в памет на Жиката и Найденов

Пламен Казаков

Легендата на Спартак Пламен Казаков потвърди, че утре ветерани от няколко поколения ще участват в турнир в памет на иконите на футболния Спартак Живко Господинов и Стефан Найденов.

„Понеже разбрах, че някъде е излязла информация, че турнирът е в памет само на Живко. Аз не искам да участвам в интриги. Ще ви кажа, че истината е само една – идеята да почетем паметта на двамата ми бивши съотборници беше моя. Тя бе одобрена от ветераните на Спартак и след направената организация, проявата ще стане факт. Държа да уточня само едно нещо – единственото, което искаме е да се съберем, да поиграем и да почетем паметта на тези двама големи футболисти“, заяви Пламен Казаков.

„Поканили сме поколения футболисти на Спартак, някои от които са играли заедно с Жиката и Стефан. Поканили сме и техни съперници на терена. Поканени са дъщерята и съпругата на Живко, както и голямата дъщеря на Стефан. Те ще получат плакети от ЗС на БФС – Варна. Благодарни сме и за съдействието на ФК Спартак и Община Варна. Турнирът няма състезателен характер“, допълни Казаков.

Турнирът е утре (събота) 16 часа на Спортен комплекс „Локомотив“ и в него ще участват ветерани на Спартак, Черно море, Берое и Белослав. Живко Господинов е играл и за четирите клуба, а Стефан Найденов – за първите три от тях.

Остави коментар