Пилоти караха благотворително на картинг пистата във Варна в помощ на Мишо

На Картинг писта Варна в понеделник се проведе традиционното благотворително състезание в памет на Аертон Сена. Заедно с RaceFacer.com и Картинг писта „Лаута“ в Пловдив се обединиха в помощ на Михаил Маринов, съобщиха във фейсбук страницата на Картинг писта Варна.

Двадесет и четири пилота взеха участие в отборното състезанието на Картинг писта Варна. Според времената, дадени през деня участниците бяха разделени на отбори. Настроението на всички пилоти беше приповдигнато и се забавляваха въпреки,че бяха конкуренти на пистата.

Победители в състезанието станаха Александър Янчев и Мартин Бъчваров, следвани от Калина Георгиева и Стелян Железов, а трети бяха Степан Стецив и Владимир Кършев.

След тях се наредиха Галин Ставрев и Младен Маринов, Калоян Радославов и Едис Смилянов, Цветомир Маринов и Валери Василев, Христо Данаилов и Петър Яворов, Цветелин Цонев и Стоян Димитров, Бойчо Бойчев и Андон Петров, Николай Щърбаков и Теодор Тодоров, Станислав Тодоров и Станимир Станчев, и Антони Крусев и Томас Тодоров.

Общо на Картинг писта Лаута, Картинг писта Варна и с помощ от RaceFacer.com са събрани #6500лв, които ще бъдат преведени в подкрепа на каузата Живот за Мишо.

Снимки Картинг писта – Варна

Остави коментар