Още една оставка в Спартак Варна

Цветан Иванов


След подадената и приета от ръководството оставка на наставника Васил Петров още една оставка беше подадена в Спартак (Варна), съобщава Sportal.bg. Става въпрос за техническия директор Цветан Иванов, който депозирал вчера в офисите на клуба своята оставка.

Това стана в деня, в който прожекторите на стадион “Спартак” заработиха и гарантираха на “соколите” да играят домакинските си мачове на осветление. Той беше на този пост през последените три сезона, в които варненци извървяха трудния път до елита на родния футбол.

“Наистина напускам Спартак (Варна) след три години на позицията технически директор, като в последните шест месеца изпълнявах и длъжността изпълнителен директор. Причините за моето напускане са лични и не искам да ги коментирам. Изпълних поставената цел пред мен, а именно стадион “Спартак” да получи лиценз за efbet Лига и да има осветление в поставените от БФС срокове. Към момента ФК Спартак (Варна) има един от най-модерните стадиони в България. Тренировъчната база на комплекс “Локомотив“ е изцяло обновена, което е най-голямата радост за децата от академията на Спартак. Благодаря на ръководството в лицето на Павлин Николов и Интерком Груп. Радвам се, че бях част от отбора на моето сърце. Винаги Верни!”, заяви Иванов.

Остави коментар