НОВИНАР – Изпрати ни материал

Искаш да споделиш своя новина, анализ, мнение, коментар или друго със спортната общественост във Варна? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на варненци. Vsport.bg ще публикува различни мнения на спортна тематика, за да насърчи конструктивни дебати.

Екипът на Vsport.bg няма да публикува провокативни текстове, съдържащи обидни и нецензурни твърдения, и расистки определения. Изпратените материали, отговарящи на следните изисквания, ще бъдат публикувани в категория „НОВИНАР“ до седем дни след получаването БЕЗ редакторска намеса.

Нужно е само да ни пишете на vsportbg@gmail.com.

Препоръчваме Ви да не оставяте материалите си анонимни – напишете свое име или псевдоним и е-mail адреса си.

Vsport.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права. Всички коментиращи са гарантирали, че текстът е лично техен и не е свързан с всякакви видове авторски права.

Изпращайки ни материал Вие се съгласявате да ни предоставите името и е-mail адреса си. Ние използваме тези данни, за да можем да идентифицираме подателя и при необходимост да се свържем с него по е-mail, ако материалът не отговаря на някои от критериите за публикуване.

21 Comments

Остави коментар