Николай Златев: Влязох да вкарам острота, единствено ме е яд за гредата

Николай Златев, който заслужи наградата Играч на мача, след като влезе на почивката, даде интревю, в което сподели какво му е казал треньора на почивката и коментира може ли да е титуляр скоро.

„Влязох на полувремето с огромна мотивация да помогна на отбора да спечели. Да, бях мотивиран и ми се получиха нещата още в началото, а от там тръгна моята игра и тази на отбора“, сподели Златев.

„Не знам какво се обърка през първото полувреме, със сигурност не беше толкова зле положението, но можеше да се представим много по-добре и да водим дори на почивката“, заяви той.

„Както и с Хебър, треньорите ми казаха да вкарам още острота в атаката и да помогна на отбора да вземе трите точки и да гоним нашите цели, а именно челото на класирането. Не ме яд, че не започнах като титуляр. Треньорите преценяват дали да съм титуляр или не. Когато получа шанс да играя аз давам всичо от себе си. Единствено ме е яд за гредата, която оцелих. Давам максимума от себе си във всяка тренировка и всеки мач. Със сигурност липсваше Илиан Илиев, да, но имахме голяма подкрепа и от Петър“, завърши Николай Златев.

Остави коментар