Мартин Костадинов: Целим се в първото място, проектът на Фратрия ми харесва

Мартин Костадинов

Мартин Костадинов загатна за таланта си още през 2017 година, когато с екипа на Черно море бе обявен за “Футболист на Варна”. През годините е играл за Арда, Ботев Враца и Дунав, а днес универсалният играч играе за хита на Североизточната Трета лига Фратрия. Пред Sportal.bg играчът говори за победата в дербито със Спартак и основната задача, поставена пред клуба през този сезон:

„Срещу Спартак (Варна) се получи един интересен и равностоен мач, в който и двата отбора имаха своите реални шансове след доста създадени положения. Радвам се, че успяхме след края на срещата да спечелим трите точки срещу пряк конкурент. Именно в тези важни двубои срещу фаворитите ще се реши и битката за първото място.

Относно моя престой във Фратрия бих казал, че трансферът ми тук е един рестарт за моята кариера, защото последната година страдах от контузиии и лека-полека започвам да връщам онзи игрови ритъм и формата, която ми позволяваше да играя на едно по-високо ниво. Чувствам се все по-добре.Аз съм един от опитните играчи, които трябва да помагат на по-младите. Тук определено има момчета с голям потенциал, които съм убеден, че ще се развият в бъдеще.

Работи се правилно. Не на последно място – харесва ми много и проекта на този млад клуб. След две години се надявам да постигнем целта си да играем в efbet Лига. Но засега ние трябва да гледаме мачовете си през този сезон. Вървим успешно без загуба и сме се прицелили в първото място“, заяви Мартин Костадинов.

Остави коментар