Мъри Стоилов: ПАОК няма да бъде на нивото на Спартак Варна

Треньорът на Левски Станимир Стоилов нямаше как да не бъде доволен след гръмката победа с 5:0 над Спартак Варна от втория кръг на efbet Лига. Това беше и първи успех за „сините“ през новия сезон.

Мъри обаче заяви, че в тима има какво да се подобрява и не бива да има заблуда в играчите преди предстоящите мачовете с ПАОК от Лигата на Конференциите.

„Имахме превъзходство през целия мач. Победата беше заслужена. През първото полувреме имахме проблеми със завършващия удар и пропуснахме доста ситуации. Имаше динамика в топката и имахме нужната агресия. Добър мач за нашия отбор“.

„След втория гол противникът се отвори много и имахме възможности да реализираме още. Имаше доста флангови атаки – както от крайните защитници, така и от крилата. Играхме значително по-добре през фланга. По-доволен съм и от динамиката. Нашият отбор беше с класи по-добър от Спартак“.

„На този етап Ивелин не може да се завърне. Бари имаше добри подавания, в които да завърши атаката. Пропусна невероятни ситуации, които трябваше да реализира. При нас стои проблемът със завършващия удар и завършващото подаване“.

Стоилов коментира и предстоящия двубой от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу ПАОК идния четвъртък.

„Трябва да подобрим още доста неща, ако искаме в мача с ПАОК да изглеждаме по-добре. ПАОК няма да бъде на нивото на Спартак Варна. Искаме да бъдем още по-отговорни, най-вече в играта в защита. Вече мислим за предстоящия двубой. Имаме време да изчистим доста неща. Трябва да играем по-компактно отзад. Жереми Петрис може да бъде титуляр срещу ПАОК. На този етап съм доволен от неговите изяви“, заяви Мъри Стоилов след срещата.

Остави коментар