Киселичков: Спартак не изглежда така, както на мен ми се иска

Тодор Киселичков

Наставникът на Спартак Варна Тодор Киселичков сподели очакванията си за срещата с Локо (Пловдив) на „Коритото“.

Той заяви, че отборът му чака срещата с нетърпение и иска да влезе в добра серия от мачове без поражение, пише „Мач Телеграф“ .

„Очаквам да играем добре и да победим. Това искаме всички в отбора. Готвим се и всичко е наред. Чакаме с нетърпение срещата. Важен мач за нас ще бъде това, защото имаме нуждата от тези три точки. Силно казано е, че сме напипали верния ритъм. Не изглеждаме така, както на мен ми се иска. Правим крачки в положителна насока. Резултатите се подобриха в последните два мача, но по-важното е, че се подобри играта. Това трябва да се показва във всеки един мач. Запознали сме се с отбора на Локомотив.

В България едва ли някой може да изненада кой знае колко много другия. Пловдивчани са добър отбор с добър треньор в лицето на Александър Томаш. Ще се опитаме да намерим техните слабости и да се възползваме от тях. Има някои хора, които са под въпрос, но ще преценяваме за тях в последният момент. Силно се надяваме да победим и другия пловдивски отбор. Искаме да взимаме точки и да влезем в една добра серия. Иначе настроението в отбора е отлично“, заяви Киселичков.

Остави коментар