Киселичков след загубата от ЦСКА 1948: Биха ни без някакви реални голови ситуации (ВИДЕО)

Тодор Киселичков

Старши треньорът на Спартак Варна Тодор Киселичков коментира загубата на отбора му с 0:2 от ЦСКА 1948. Той сподели какво се е объркало в мача, както и какво очаква от дербито на Варна през следващата седмица.

„Стигна се до там да ни поведят с 2:0 без някакви реални голови ситуации. Успяха при едно центриране да ни хванат неподготвени в наказателното поле. Там където се целяхме да бъдем най-компактни в средата на терена, се пропукахме за втория гол. Реално, като върна лентата, те владееха инициаитивата през по-голяма част от мача. Общо взето планът ни за игра в защита сработи добре, трябваше да сме малко по-уверени и да играем грамотно с топката“, започна Киселичков.

„Бяхме с тези футболисти, те са футболистите на Спартак. Разчитаме на тях. Опитахме се да се противопоставим на един много силен отбор. Смятам, че ако бяхме използвали нашите положения в атака можеше да се получи мач с по-голямо напрежение. Ще се борим да се подобряваме“, сподели той.

„Когато заговорихме за дербито с Варна, аз първо искам да благодаря на публиката. Усещаме подкрепата всеки път, дори днес в далечна София. Искам да излезем в дербито с високо вдигнати глави, това са много хубави мачове. Носят и настроение, престиж и заряд. Ще преследваме победата, искаме да я постигнем. Надяваме се контузените да се оправят. За всеки един треньор е добро дошло да може да разчита на всички футболист. Ще се борим, ще се мъчим и искаме да победим. Това е пътят“, завърши Тодор Киселичков.

1 Коментари

  • Posted 16.10.2022 - 20:50 20:50 0Likes
    by 100%

    Е как без реални положения и 2:0? „Общо взето планът ни за игра в защита сработи добре“ – хахаха, е как добре бе пич, добре щеше да е за 0:0, сега никак не е добре, брат!

Остави коментар