Киселичков: Надявам се да стане зрелище, призовавам феновете да ни подкрепят

Тодор Киселичков

Старши треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков говори преди дербито с Черно море от 15-ия кръг на efbet Лига.

„Надявам се двата отбора да изиграем добър мач, да стане зрелище и по-добрият да победи. За нас е чест и привилегия, ще се подготвим по най-добрия начин за мача. Нека след мача да имаме честта и силите да се погледнем в очите и да бъдем обнадеждени“, започна Киселичков.

„Според мен няма кой знае колко различни неща и нюанси между бургаското и варненското дерби. Никога състоянието на двата отбора не е било водещо. Предполагам и във варненското е така. Ентусиазмът е голям. Доста години не е имало такъв мач. Най-важното е да има феърплей, да има добронамереност, да има футбол.

Черно море е изключително добър отбор. Излишно е да им правя реклама на отбора и треньора. Господин Илиев привлича чужденци на добро ниво. Изключително добър отбор“, добави още той.

„Мога да говоря за публиката на Спартак. От малко време съм тук, но като футболист съм усещал подкрепата им. Призовавам и в събота да бъдат този състезател, който ни е нужен и да подкрепят с всички цивилизовани действия. Те са нашият 12-и играч и с всеки мач го доказват“, завърши Киселичков.

Остави коментар