Киселичков и щаба му спечелиха феновете на СпартакПромяната в Спартак Варна след смяната на треньора е осезаема. Въпреки спекулациите, че Димитър Димитров – Херо има пръст в работата на спортно-техническия щаб на „соколите“, трябва да се отчете фактът, че след идването на Тодор Киселичков, отборът видимо играе една идея по-компактно и създава много повече опасности пред вратата на своите съперници.

Киселичков има своите аргументи да се гордее с направеното в Спартак до момента. Не са малко родните специалисти, които биха се наели да вадят отбора от калта след седем мача и само една точка.

Помощникът му Радомир Тодоров пък е известен с мотиваторските си качества, предвид това, че е израстнал със Спартак Варна и дава всичко от себе си, за да надъха отбора преди излизането му на терена.

За треньора на вратарите Евгени Русев пък е излишно да говорим. Работата му се вижда вече 8 мача и тя е на вратата на „соколите“ в лицето на Иван Дичевски. В началото на сезона Дичевски бе обвиняван неколкократно, че прегаря в мачовете и допуска елементарни грешки. След идването на Русев капитанът на „соколите“ е доста по-обран и сигурен под 7-метровата рамка.

Трябва да се отбележи също, че в клуба бяха привлечени няколко нови играча, които допринесаха за вдигането на нивото в отбора, но Киселичков и компания поне засега си вършат работата в Спартак над очакванията.

 

 

 

Остави коментар