Изкушават участниците в плувния маратон 1000 х 1000 с най-вкусните пици и латино страсти

dav

В незабравимо преживяване за участниците обещава да превърне плувния празник 1000 х 1000 генералният спонсор на събитието – фондация Lucky Hunt.

6-ото издание на атрактивната проява, която по традиция събира почитатели на плувната магия от различни кътчета на Европа, и не само, е на 6 август на Южния плаж във Варна. Идеята за преплуването е на председателя на УС на плувния шампион на България ПСК „Черно море“ Филип Ромбаут.

Фондация Lucky Hunt изкушава участниците в плувния празник, който няма състезателен характер, с плеада от удоволствия за окото и душата. Те ще се потопят в магията на латиното, наслаждавайки се на горещи танци, чиято хореография е дело на шампионите Полина и Велизар.

Другата атрактивна изненада от генералния спонсор е вкусен дар – пици, изваяни от шеф Колев, всепризнат майстор на тестения деликатес на Апенините. Ще има още куп изненади, шоу и страхотни емоции, повдигна завесата Светлана Хънт, основател и главен двигател на фондацията.

Всеки участник ще получи красива шапка с логото на фондацията. И… ще остане завинаги със сладък спомен от 1000 х 1000 – наслаждавайки с на любимото лакомство на децата – захарен памук.

Фондация Lucky Hunt е създадена през 2016 г. в полза на бездомните животни.

В гр. Девня е приютът на фондацията, където намират дом над 300 кучета. Там има клиника, оборудвана с всичко необходимо за безпроблемна грижа.
В село Крумово е фермата на фондацията, където дом намират кучета, котки, магарета и понита. Всяко лято Lucky Hunt организира посещения и лагери за деца, като целта е да научат по-малките на хуманно отношение към животните.

Основната цел на фондацията е намаляване популацията на бездомни животни и промяна към по-добър и хармоничен живот между животни и хора.

По традиция в 1000 х 1000 ще се разиграе томбола, в която номерата на изтеглените щастливци, ще им донесат супер награди.

Детски кът – Варна, отново ще зарадва късметлии от томболата с карти за любимите им атракции в Морската градина.

Срещу картата всеки палавник може да управлява водно колело в красиво езеро, редом до семейство костенурки и патици, да се завърти шеметно на някои от пъстрите въртележки, да катери палма или да разпусне на игрището за мини голф.

За първи път „Оптики Радушеви” ще възнаградят печеливш от томболата с ваучер за бутикови модни слънчеви очила – перфектният избор за Лято 2022. Оптиката работи професионално с известни марки диоптрични стъкла, рамки и слънчеви очила. Предлага контактни лещи и разтвори, както и бърз сервиз до 30 мин. Ако се доверите на професионалистите в „Оптика Радушеви”, специалисти ще извършат проверка на зрението ви със специален компютър – авторефрактометър.

Ваучери за бутикови, впечатляващи торти, излезли изпод златните ръце на Мери и нейния екип, осигурява десертното топателие Cherry by Mary. Любимите сладости на варненци са изцяло от качествени суровини, само с истински продукти – без заместители и изкуствени добавки, и по оригинални авторски рецепти. В Cherry by Mary ваят най-вкусните десерти във Варна, а вредните съставки, фонданът и прекомерната захар са табу.
Веригата елитни ресторанти „Стария чинар“ осигурява стилни вечери с подбрани кулинарни специалитети и за най-претенциозните ценители на деликатесни блюда. В „Стария чинар” ще поглезят небцето ви и с вкусни домашни гозби. А докато опитвате вкуса на лятото, ще се насладите на неустоими, фантастични блюда и квалитетни напитки.

За втора поредна година щастливци от томболата ще опитат най-вкусните миди по родното Черноморие – с ваучер подарък от ферма „Дълбока”.

Многобройни са и спортните летни награди, осигурени традиционно от община Варна – плажни артикули – плувни очила, фризби, топки, хавлии, които ще направят почивката ви атрактивна.

Томболата ще донесе на изтеглените участници с печеливши номерца и фантастичен източник на био енергия – специална награда, подаръчна кутия MelliGel.

Чудодейният меден енергиен гел дава на спортистите чиста енергия, без химия, ГМО и алергени. И е дело на български производител със световно признание като качество и чистота.

Продуктът е сертифициран от Informed Sport – глобална марка за гаранция, че няма съдържание на забранени средства за употреба от професионални спортисти.

Меденият еликсир е стопроцентова гаранция за отлични резултати.

Гелът съдържа пчелен мед, смесен със сурови растителни храни и екстракт от хималайска сол – вълшебна формула, която стимулира имунитета. А вкусът му е свеж и натурален.

Плувният празник 1000 х 1000 се организира с изключителното съдействие на концесионера на плажната ивица „Лазурен бряг 91“.

Остави коментар