Иван Николов: Потресени сме от грубата игра в Попово, наши играчи бяха удряни при спряна игра


Черно море II отстъпи вчера в Попово на Черноломец с 1:2. Двубоят е от шестия кръг на Североизточната Трета лига. Не загубата обаче разочарова варненци. А какво именно, пред Sportal.bg коментира треньора им Иван Николов.

Дубълът на Черно море загуби в Попово

„Потресени сме от грубата игра в Попово. Футболистите на домакините нанесоха доста поражения на нашите състезатели. Най-тежко пострада Стефан Димов, който още в 5-ата минута беше зверски фаулиран. После момчето изигра на куц крак още 45 минути и повече не издържа. Следи от бутони има по краката на Петър Иванов и Жечко Йорданов. Тримата получиха травмите в игрова обстановка. Други наши футболисти пък бяха удряни при спряна игра, като например Серги Кешкерян. Най-лошото е, че цялата тази корида се разиграваше пред очите на съдията, а той не взе никакви мерки за да я стопира. Това беше най-грозната му грешка.

Оставяме на заден план другите му неправилни решения. Не отсъди чиста дузпа в наша полза. Обяви 2-минутно продължения, а свири край на мача само след 65 секунди, при положение, че в този момент ние провеждахме атака. Гостуването в Попово беше третото за нашия отбор от началото на сезона. Преди него играхме в Силистра, където загубихме, а в Нови пазар спечелихме. Благодарни сме съответно на Доростол и Ботев за коректната игра, а и че заложиха на футболните средства и се надигравахме с тях. Резултатите в мачовете от първенството не са най-важното за отбора ни. Приоритет е изграждане, развитие и интегриране на младите ни състезатели в мъжкия футбол. Няма как обаче да провеждаме този процес в обстановка като тази от вчерашния мач в Попово. Тя е абсурдна въобще за спорта“,

Остави коментар