Иван Дичевски: Играхме като равен с равен срещу ЦСКА, уверени сме, че ще останем в елита

Вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски даде мнението си след загубата на своя тим от ЦСКА – София. “Червените” се наложиха с 1:0 като гости, а според стражът има подобрение в играта на “соколите”.

“Много неща, постоянно висим с неща. Мисля, че изиграхме добър тактически мач. Едно заспало положение и дълга топка, след която ни вкараха. Иначе играехме като равен с равен, виждате, че и те бавеха накрая времето, което е показател за нашето подобрение в играта.

Топката е една и съща, няма значение срещу кого играем, на мен това ми е работата. За мен е най-важно да вземам 3 точки, дори да получи 5 гола, ако вкараме 6, за мен това е най-важното.

В миналия кръг аз коствах точката. На моменти късметът ни липсва, на моменти концентрацията и опитът. Отзад сме млади футболисти и е нормално да правим грешки.

Разликата между efbet Лига и Втора лига е в темпото. Вече имаме футболната идея и футболното, за да стигнем до врата на противника. Спартак изиграва все по-добър футбол и дано това продължи. На 100% имаме увереност, че оставаме в елита”, заяви Дичевски.

Остави коментар