Илиан Илиев: Спартак излезе, за да не загуби мача


Илиан Илиев записа първо равенство в дербито на Варна като треньор на Черно море. Досега той имаше победа с 1:0 и загуба със същия резултат.

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, коментира нулевото равенство между „моряците“ Спартак. Според опитния наставник тимът на „соколите“ е излязъл, за да не загуби първото варненско дерби от 13 години насам и в крайна сметка е успял.

„Има емоции. Цяла седмица беше така. Съжаляваме, че не победихме, за да зарадваме феновете си. Спартак направиха всичко, за да не загубят и успяха. През първото имахме някои чисти ситуации. Ако бяхме вкарали, щеше да отворим мача. С Киселичков играят 5-4-1, много добре затворени са. Теренът не беше идеален, но обстановката – да“.

„Те имаха някои контраатаки, докато ние имахме ситуации, които можеше да завършим. Спартак спечелиха точката. С тези три равни се отдалечихме от първите отбори“.

„Излязохме и играхме, нищо, че теренът не беше в добро състояние. Имам претенции към някои от играчите откъм агресия. Почти всичко имахме в играта. Може би без статичните донякъде. Приемаме резултата“, завърши Илиев пред Диема Спорт, цитиран и от gong.bg.

Остави коментар