Илиан Илиев: На “Армията” винаги е трудно, гоним максимума

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред “Тема Спорт” в навечерието на днешния сблъсък с ЦСКА. „Моряците“ ще се опитат да запазят пълния си актив от старта на сезона и да оглавят еднолично класирането.

“Гостуванията на “Българска армия” и “Георги Аспарухов” винаги са тежки. Пресдтоящият мач няма да направи изключение. На тези стадиони винаги се играе трудно”, заяви Илиев.

Той не пожела да коментира проблемите на съперника и слабото представяне на тима от началото на сезона.

“Не е в мой стил да говоря за другите отбори. Концентриран съм единствено върху представянето на Черно море и как нашият отбор да изглежда по-добре”, категоричен бе Илиев.

“Без да звучи като клише, имаме още много неща, които трябва да подобряваме. Победите в първите два кръга няма как да ни залъжат. Ние отлично знаем къде се намираме по пътя си и как искаме да изглеждаме. Работим последователно”, добави Илиев.

“Новите се приспосособиха и се вписват в обстановката, което е много добре. Много е неприятно, когато футболисти като Даниел Димов и Евгений Сердюк са контузени. Трима от титулярните ни играчи не са на разположение. Започнахме сезона с петима нови и различни в стартовите ни 11, но се съобразяваме и гоним максимума”, завърши треньорът на варненци.

Остави коментар