Илиан Илиев: Мислим, че Сердюк има доста тежка контузия в глезена

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след първата проверка на тима през това лято. „Моряците“ отстъпиха с 0:1 от Локомотив (Пловдив) в среща, предложила много фаулове и картони.

„Не се очакваше да стане такава контрола, но, както се казва, добре е, че мачовете са близо до това, което може да се случи в официален мач. Неприятното е, че имаше доста фаулове, картони, спестени картони. Мислим, че Сердюк има доста тежка контузия в глезена, утре ще премине ядрено-магнитен резонанс, неприятно е. Нормално е на този етап от подготовката да са уморени, тежки футболистите. Можехме и по-добре да изиграем мача, но за етапа мисля, че е нормално.

Трудно е да кажа, че новите се вписват – с няколко тренировки и първа контрола, но като цяло мисля, че показаха добри неща. Няма да имаме лесен мач в първенството със сигурност. Миналата година мислехме, че в началото са лесните мачове, но не се получи. В първите четири мача играем с четирите софийски отбора, които са традиционни отбори – ще е трудно, както на тях, така и на нас. И второто полувреме използвахме доста момчета от школата, личи си, че нивото е по-различно малко. Нормално е, нямаме дълга група, имаме хора от националните отбори, които ще се върнат в петък.

Видяхте, че на полувремето сменихме отбора с други хора. Може би ни трябва още един атакуващ футболист, не знаем на Жека каква е контузията, дано не отидем на операция. Ако стане така, може би ще търсим още един. Не мисля, че имаме по-голяма вариативност, нямаме такава, както миналия сезон. Търсим флангови играч, имаме млади момчета. Дълбочината на фланговете я нямаме“, заяви бившата звезда на Бенфика.

Остави коментар