Илиан Илиев: Малко положения – реален резултат

Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели след равенството 0:0 с ЦСКА 1948, че реално за него не е имало кой знае каква разлика при наказанието му, при което не бе на пейката. Освен това специалистът обясни и как варненци са неутрализирали Евгений Сердюк в двубоя в Бистрица.

„Според мен се получи здрав мач, опитахме да се неутрализираме и трудно се играеше футбол. Малко положения – реален резултат. Малко дадохме инициативата през второто. Те пуснаха двама национали на фланговете и ни създадоха проблеми. Ние нямахме много опции в атака. С повече колективни усилия ги неутрализирахме“.

„За ЦСКА знаем, че тренират доста статични. При нас те са стара слабост. Слаби изпълнения, може би нямаме изпълнител. Такива положения решават мачове. Всеки, който играе нападател се старае. Не е затруднения или проблем. Хората на фланговете трябва да правят разлика един на един. Сердюк не е от най-изкусните играчи с гръб към вратата“.

„Не беше чак толкова трудно по време на наказанието, все пак до 5 минути преди мача сме заедно с помощниците. После пък подвикваш от трибуните…“, завърши Илиев.

Остави коментар