Илиан Илиев: Локо София надиграва и най-добрите, Кабаков, Тодоров или Драганов трябваше да свирят дербито със Спартак

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред „Мач Телеграф“ преди днешния мач с Локомотив София. Освен очакванията си от срещата и нивото на противника специалистът коментира и рефера Георги Кабаков, който през миналия сезон му показа картон след края на мача при домакинството на Лудогорец (1:2) и по този начин му докара наказание от Дисциплинарната комисия.

„Не се притеснявам от Кабаков. Напротив за мен той е един от най-добрите съдии и със сигурност бе подходящ и за дербито със Спартак. Гидженов не беше за нивото на този двубой и с отсъжданията си го доказа. Той трябваше да е поверен на Кабаков, Станислав Тодоров или Драгомир Драганов, но тези решения не ги взимам аз“, каза по темата треньорът на Черно море, а преди това говори и за Локомотив София:

„Всички виждате как се представят от началото на сезона. Играят добре и успяват да надиграват и най-добрите в първенството. Ще стане хубав мач. Имат силни индивидуалности, но и сплотено ядро от момчета, които от доста време са заедно. Имаме своите проблеми, но ще искаме да вземем трите точки и да спечелим, за да зарадваме феновете“.

Остави коментар