Илиан Илиев: Големият проблем е кой назначи този съдия за мача ни със Септември

Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да води своя тим от пейката срещу Хебър, Локомотив (Пловдив), Ботев (Враца) и ЦСКА 1948, тъй като бе наказан за четири мача. Един от тях е заради поредния жълт картон, който получи в края на мача със Септември в София, а другите три – за използване на обидни думи към длъжностни лица.

БФС наказа тежко Илиан Илиев, треньорът на Черно море „изгоря“ за 4 мача

Ето как Илиан Илиев коментира санкцията срещу него:

„Няма да коментирам съдийството, тъй като пускаме жалба срещу глания рефер Димитър Димитров и неговите помощници. И това не е плод на това наказание. Още, когато назначиха Димитров за тази среща, знаех, че ще се повтори историята от двубоя ни с Локомотив в София. Тогава в последната минута се даде измислен фаул за съперника, аз реагирах и този същия съдия ми показа жълт картон. Сега срещу Септември се получи същото в последната минута. Корнер за нас, втори корнер, но те дадоха аут. Аз реагирам, четвъртият съдия Минев идва при мен и ми дават картон. След обратното отсъждане, последва корнер за тях и от корнера можеше да загубим мача.

Дали съм използвал обидни думи към длъжностни лица? Вижте, силата е в тях, те могат да напишат всичко и да ме накажат. Всичко обаче тръгна от четвъртия съдия Минев. Цял мач той бе до нас и ни изнервяше. Но големия проблем е кой назначава Димитров за този мач, след като той още в първата ни среща тази година с Локомотив, показа, че има някакво негативно отношение към отбора ни и в частност към мен. Доста отбори имат претенции към него и се надявам скоро да се вземат мерки срещу такива съдии, които нямат нивото да са съдии в А група. А Минев за първи път се докосва този сезон до елитното съдийство, но вече правилно се е ориентирал кои са силните и в каква посока да се свири. Със сигурност се е поувлякъл и е пресолил нещата в литературното си излияние, но както се знае винаги има утре.“

1 Коментари

  • Posted 10.09.2022 - 11:10 11:10 0Likes
    by georgi zanev

    Браво Ильо, мълчиш ли ще те мачкат! Знаят гадините как с наглед маловажни отсъждания да ударят рамо на даден отбор!

Остави коментар