Илиан Илиев е вдигнал мерника на поне трима играчи


Националът от Черно море Виктор Попов ще се завърне в игра при домакинството срещу Арда във вторник, пише “Мач Телеграф”. Заради контузия десният бек пропусна последните две срещи на родния си тим срещу Пирин за първенство и Литекс за Купата на България, но вече е възстановен.

Левият халф-бек Александър Василев, който отсъстваше по-дълго заради възпаление на сухожилие, също пребори болките и поднови занимания. Възможно е той да попадне в групата за двубоя с кърджалийци.

Под въпрос обаче остава Мазир Сула, който от известно време се бори перманентно със здравословен проблем. Полузащитникът игра срещу Пирин, но после са се получили усложнения, заради които пропусна мача в Ловеч.

След загубата от Литекс за Купата на България треньорът Илиан Илиев е вдигнал мерника на поне трима играчи. Те най-вероятно ще бъдат изпратени в дубъла, а някои дори могат да се разделят с клуба през зимната пауза. Още в Ловеч Илиев, който на следващия ден бе назначен за национален селекционер на България, се закани, че част от резервите са пропиляли своя шанс да играят повече за Черно море.

Остави коментар