Илиан Илиев: Черно море може да създаде проблеми на много отбори

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че тимът му може да стане още по-опасен, ако футболистите са по-бързи при скъсяването на дистанция. Специалистът бе доволен от сухата мрежа, като допълни, че тя е дошла срещу силен отбор със силен треньор.

„Ключово беше това, че отбелязахме, но не допуснахме. Заслуга има и нашият вратар. Славия държаха доста топката, бековете ни вдигаха доста високо. Оставиха ни доста пространства. Имахме шансове за контра и можеше и по-рано да затворим. Труден успех срещу труден съперник. Три точки взехме при положение, че държаха топката доста повече на нас терен. Виждам това като крачка напред“, започна наставникът.

„За Дюлгеров – има треньор на вратарите. Познавам Иван от малък. И тримата ни вратари са добри. Страхотен колектив са, който и да играе – подкрепата от другите я има“.

„За тоя мач и предния като разбор мога да кажа, че им дадохме да държат високо в последната третина. Имаме забележки, не към новите, а като цяло към отбора“.

„Направихме промяна със Сердюк, тя даде резултат, но той е далеч от състоянието, в което трябва да е. Оттук нататък трябва да надгражда. Имаме и Мади, който е назад с подготовката. Ако сме по-бързи при скъсяването на дистанция, ще сме по-опасни и напред. Така можем да създадем проблеми на много отбори“, завърши Илиев.

Остави коментар