Херо очаква успешна пролет за Спартак Варна

Успешна пролет предстои на „соколите“, ако се вярва на това, което каза техният треньор.

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров отправи предупреждение към първия им пролетен съперник Лудогорец, като каза, че през зимата варненският тим е повишил класата си.

„Лудогорец е с класа над другите у нас, но ние също повишихме класата си с новите попълнения през зимата. Ако Спартак имаше този отбор в началото на сезона, нямаше да е на това място в класирането. Теренът сигурно ще бъде заледен и труден в събота, но ние искаме да се представим възможно най-добре. Играчите трябва също да демонстрират характер и морал, за да печелят победи“, заяви Херо пред медиите днес.

Той потвърди, че всички нови попълнения, дори и Александър Белоусов, ще бъдат картотекирани за двубоя с „орлите“ на 11 февруари във Варна.

„Ако зависеше от мен, исках да имаме още една седмица за подготовка, но едва ли БФС щеше да се съобрази с това мое желание“, допълни Херо.

С него пред журналистите се появи и Александър Цветков, който каза: „Колективът е прекрасен, всички се сприятелихме и очаквам да оправдаем очакванията на нашите фенове. Ако не вярвах, че ще се спасим, нямаше да съм тук“.

Остави коментар