Херо надъха Спартак на последната тренировка преди дербито на Варна

Димитър Димитров-Херо надъха Спартак (Варна) за днешното градско дерби. Както е известно, специалистът помага на треньорското ръководство на “соколите”, като не е изключено след Нова година да поеме тима. Именно по негова препоръка за наставник на отбора беше назначен Тодор Киселичков.

Вчера Димитров бе на тренировката на Спартак, на която присъстваха и десетки привърженици.

Президентите на Спартак Павлин Николов и Асен Миланов разпространиха декларация в навечерието на сблъсъка.

“Остават по-малко от 24 часа до момента, в който нашият отбор ще излезе за първи път след повече от 13 години в сблъсък с другия тим от нашия град. За нас е огромно удоволствие след толкова дълго отсъствие отново да премерим сили в дербито на града ни. Това е моментът, в който ще покажем на цялата футболна общност в страната какво е любов и силна подкрепа – нещо, което винаги ни е отличавало като клуб.

Благодарение на усилията, вярата и най-вече любовта ви Спартак е жив! Извървяхме нелек път, път, който изстрадахме, и с общи усилия отново сме там, където винаги ни е било мястото. Предстои ни още много работа и амбициите на всички нас са да върнем Спартак не просто на футболната карта, а да изградим онзи клуб, който да е гордост за всички поколения “соколи”. Футболистите и треньорите в клуба сме готови да дадем всичко от себе си и да оправдаем вашето доверие и вярност”, пише в част от нея.

Остави коментар