Групата на Спартак за мача с Локо Пд

Снимка: Спартак Варна

Треньорът на Спартак Тодор Киселичков определи групата от 18 футболисти за мача срещу Локомотив (Пловдив) от 13-ия кръг на efbet Лига.

Аут от състава на домакините отново ще е контузеният Румен Руменов, а срещата е утре (10 октомври) от 16:00 часа на стадион “Спартак”.

На разположение на феновете и зрителите на двубоя ще са четири входа, а за удобство на гостите от Локомотив е осигурена каса на входа откъм ул. “Кирил Шиваров”, пише spartakvarna.bg.

Останалите каси, на които ще се продават билети, са: две откъм бул. “Васил Левски” (вход мини игрища и вход автогуми) и една – откъм ул. “Прилеп” (VIP-трибуна). Всички каси ще отворят в 14:30 часа.

Приканваме феновете на “Спартак” Варна за добро поведение по време и след края на мача с молба да не се използват пиротехника и факли, заявиха от клуба.

Групата на Спартак: Иван Дичевски, Християн Христов, Пламен Димов, Емануел Моура, Проспър Менди, Мехмед Сабри, Виктор Митев, Ивайло Климентов, Божидар Васев, Ивей Ромееш, Здравко Димитров, Денис Баланюк, Некола Борисов, Янчо Андреев, Родни Антуи, Цветан Илиев, Мартин Тошев, Георги Бабалиев.

Остави коментар