Геша: Ще решим проблемите с нови защитници, ще има напуснали

Временният наставник на Спартак Варна – Георги Иванов, разкри, че чужденците в отбора въобще не се представят на ниво и играят без абсолютно никакво желание. Опитният специалист ракзкри, че „соколите“ очакват още нови играчи, точно защото някои от новите в тима не са оправдали гласуваното доверие.

„Повратният момент беше преди втория гол на Арда. Стори ми се, че има ъглов удар за нас. Оттам стана 2:1 в ответната атака. Не мога да се сърдя на футболистите, държаха се достойно. Имахме ситуации, в които можеше да поведем. Не признаха нашия, а се надявахме на импулс. Две принудителни смени, на фона на 4-5 отсъстващи…тежко е“.

„Трябва ни по-сериозно отношение и непримиримост в защита. Да не си оставят хората свободни. Много неща са, ще решим проблемите с нови защитници. Плащаме неглижирани проблеми, еуфорията, че можем да се справим беше в повече. Не си дадохме сметка, че трябват по-класни попълнения. Не съм доволен от чужденците. Така няма да продължим“.

„Знам, че Мъри е безкомпромисен, Здравко е сгафил нещо и Мъри го прати при нас. Ако може да бъде полезен, имаме нужда от такъв играч. Дано е усетил грешките си“.

„Говорим само за нови футболисти. Преговаряме с друг треньор, знам това. Докато съм тук, ще работя, за да вдигна тия момчета. Ще има напуснали“.

Остави коментар