Геша се завърна в Спартак Варна

Георги Иванов се завърна в родния си Спартак. По време на първата тренировка в понеделник от ръководството ще разкрият официално каква длъжност ще изпълнява Геша в клуба, като отделно ще бъде използван и неговият Про лиценз за старши треньор, тъй като Васил Петров не разполага с такъв. Иначе Петров със сигурност ще продължи да води тима.

Разбра се още, че се очакват и няколко чужденци, които ще дойдат и направо ще подпишат договори, тъй като са проучени. Става въпрос за европейци и южноамериканци – защитници, халфове и нападатели. Другите нови засега са Илкер Будинов, Тихомир Димитров, Ромеш Ивей и Божидар Васев, а отборът бе напуснат от Христиан Славов, Мартин Василев, Архан Исуф, Петър Патев, Николай Иванов, Веселин Любомиров, Георги Георгиев и Иван Колев. Нападателят Лаур Кицану пък ще бъде преотстъпен. С мъжете подготовка ще започне и 17-годишният национал Александър Александров, а Мартин Янакиев, Георги Дичев и Севастиян Георгиев ще играят за дубъла, научи „Петел“.

През първата седмица от подготовката Спартак ще тренира във Варна, а от 13-ти е възможно да бъде на лагер в Банско, но още се чака потвърждение. Ако „соколите“ отидат да тренират под Пирин планина, ще изиграят и няколко контроли, като сред съперниците им ще бъдат Славия и Пирин (Благоевград).

Междувременно вече са изкопани и първите две от четирите дупки за осветлението на стадиона, но още няма яснота кога ще бъде инсталирано то, за да може Спартак да приема своите съперници в елита в своя дом.

Остави коментар