Феновете на Спартак Варна се обединяват в Сдружение “Трибуна Соколъ”

Сдружение “Трибуна Соколъ”

Феновете на Спартак отварят нова страница със завръщането на техния любим отбор в най-високото ниво на професионалния футбол в България. Те обявиха обединение на всички активни фракции в Сдружение “Трибуна Соколъ”.

Тази организация ще се грижи за развитието на синьо-бялата идея, затвърждаването на позициите на ултрасите в целия град сред млади и големи, както и за налагането на ултра културата сред масовия фен на Спартак Варна.

„Трибуна Соколъ“ ще бъде символ на едно ново начало в синьо-бялата ултра история. Точно по тази причина позиционирането на организираните фенове ще е на ново място, а именно трибуната зад вратата от към бул. „Васил Левски“ на стадион „Спартак“.

Трибуната ще е отворена за всеки един фен, който е готов активно и безусловно да подкрепя Спартак и да спазва елементарен общоприет правилник за вътрешен ред, който ще бъде поставен в близост до самите входове на трибуната.

Много скоро ще бъдат издадени и специални членски карти именно за тази трибуна, а в момента се подготвя нов фен магазин изцяло с артикули, дизайни и лога на феновете, печалбата от които ще бъде инвестирана в развитието на организацията.

„Трибуна Соколъ“ ще е гласът на феновете на Спартак и достоверна информация за всяка дейност на привържениците ще излиза единственото на нейната страница във фейсбук.

Сдружение “Трибуна Соколъ”

Ето какво още пишат от „Трибуна Соколъ“:

„Нека се върнем малко назад във времето:

Преди години беше създадено обединението “Синдикат 12”, поради определени обстоятелства и то изпълни своята мисия. То се превърна в символ на жестоката борба на феновете с всички несправедливости, които сполетяха клуба през последните 15 години. Благодарение на тези усилия в момента клубът съществува! Именно тази борба спря затриването на Спартак от футболната карта! Тук даваме да се разбере, че символично прекратяваме дейноста на това сдружение и се надяваме, че за безкрайни времена това знаме ще почива. Но все пак държим да отбележим – този символ на борба “Синдикат 12”, остава такъв и ако възникнат подобни обстоятелства, при нужда, отново ще бъде използван.

СПАРТАК ВАРНА -ТОВА СМЕ НИЕ, СПАРТАК ВАРНА – ТОВА СИ ТИ!“

Остави коментар