Феновете на Спартак се надъхват: Да напълним стадиона за мача със Славия!

Феновете на Спартак събират средства за да превърнат стадиона си непревземаем бастион


Феновете на Спартак се надъхват за първия мач на отбора в елита след 13 години. Те призоваха всички, които обичат варненския клуб, да напълнят стадиона му за двубоя със Славия на 11 юли. Срещата от първия кръг в новото първенство в efbet Лига започва в 18,30 часа на стадион „Спартак“.

Ето какво написаха на страницата на ПФК Спартак Варна – Фен страница:

Спартаклии,

Времето неумолимо тече и победоносният сезон, който сложи край на 13 годишното ни изгнание извън елита, вече е само спомен. Спомен са дори и пресните ни вълнения покрай селекция, подготовка, контроли. Сега вече настъпва часът на истината!

Изправени сме пред началото на новия сезон. Началото на един много чакан и вълнуващ, но същевременно дълъг и много труден път. Казват, че най- трудна е първата крачка. Нашата е в понеделник и наистина ще бъде много тежка. Мачът със Славия ще е катализатор за целия ни сезон и не можем да мислим за нищо друго, освен победа. Нямаме никакви съмнения, че треньорите и футболистите ще дадат всичко от себе си, за да я постигнат. На това ниво обаче, понякога дори и това може да се окаже недостатъчно.

На това ниво играчите ще имат нужда от всеки глас, от всяко скандиране, от всяко ръкопляскане. От всеки един от нас!

Дългогодишната ни борба, освен множество негативни емоции, ни донесе и доста позитиви. Сплотихме се и си създадохме заслужено реноме на една от най- лоялните и качествени публики в България. Нека през предстоящия сезон отстоим и затвърдим доброто си име и да докажем, че сме били, сме и винаги ще бъдем 12- ят играч на любимия ни СПАРТАК!

Започваме в понеделник!

Винаги верни!

НЕКА НАПЪЛНИМ СТАДИО СПАРТАК!!

 

Остави коментар