Феновете на Спартак събират средства за да превърнат стадиона си непревземаем бастион

Феновете на Спартак събират средства за да превърнат стадиона си непревземаем бастион

Феновете на Спартак Варна стартират кампания по събирането на средства за стадиона си. Привържениците на „соколите“ искат да превърнат стадион Спартак в непревземаем бастион за мачовете от efbet Лига.

Ето какво пишат привържениците на страницата си във Фейсбук:

Соколи,

Времето неумолимо тече и очакваните толкова дълги години мачове в А група скоро ще станат факт. С тегления вчера жребий, мащабът на предизвикателството пред клуба става все по- ясен. Видно е, че ръководството действа на пълни обороти, като бяха подсигурени всички необходими условия за пълноценна подготовка, както и за селекция. Ударно се работи и по стадиона, който скоро ще покрие всички изисквания за получаване на лиценз за Efbet лига. И тук вече идва нашата роля.

Само от нас, като привърженици, зависи да превърнем стадион Спартак в непревземаем бастион, в който ние ще бъдем 12- я играч, който неумолимо да накланя везните в наша полза. Целта ни е отделеният за ултрасите обширен сектор да бъде оборудван с всичко необходимо, за да се превърне в мощен център на подкрепа за отбора. В тази връзка е наложително да се изгради съответната инфраструктура и да се придобият техническите средства, които ще ни позволят да окрилим отбора и да защитим реномето си на една от топ публиките в страната. Считаме, че е редно средствата за това да бъдат осигурени от нас, феновете.

Феновете на Спартак събират средства за да превърнат стадиона си непревземаем бастионЗа целта вече стартира кампания за набиране на средства, в резултат на което са факт и първите постъпления. Разбира се, набраните средства подлежат на строга отчетност и разходването им ще се контролира публично!

Призоваваме всички спартаклии, които имат възможност, да се включат в това начинание, като дарят средства по Банкова сметка: BG42STSA93001526618993 Пламен Петров Даскалов

Винаги верни!
За развитието на трибуната последните дни беше изградена вишка за разпяването – събрана сума – 2000лв / дарение/ + фундамент и работа – 650лв
Следващите придобивка са:
-2 колони по 600 вата
-Кабели
-Стойки за колоните
-Стъпало за колоните
-Пулт
-Безжичен микрофон
– Събрана сума за всичко е 2000лв
…….
Поръчани са 2 пилона по 11 м
Ще има нужда от закупуване на мрежа 30м на 11м ,метални въжета и макари
ОСНОВАНИЕ ЗА БАНКВОВИТЕ ПРЕВОДИ НЕКА Е : ДАРЕНИЕ ЗА “ ТРИБУНА СОКОЛЪ“ !!!
БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

1 Коментари

  • Posted 17.06.2022 - 17:00 17:00 0Likes
    by Мартин

    Пари на вятъра, скоро си тръгвате….

Остави коментар