Европейската хандбална федерация: До нас достигат само положителни отзиви за шампионата във Варна


„От името на Европейската хандбална федерация бих искал да изкажа най-голямата си благодарност към всички вас за неуморния труд, който вложихте е в организацията на първия Европейски шампионат за младежи до 20 години във Варна. До мен достигат само положителни отзиви за Организационния комитет от различни участници в събитието – длъжностни лица, съдии и делегати“. Това пише в официален имейл до българската федерация Мате Козма, който беше ивент-мениджър на турнира от страна на Европейската централа.

„Сигурен съм, че всички имат изключително положителни спомени от това състезание, за което заслугата е ваша. Благодаря ви много за отличната организация и положените усилия. Успех и с втория турнир от Европейския шампионат. Надявам се да се видим отново скоро. Желая ви всичко най-добро и късмет в бъдещите начинания“, пише още Козма.

Днес в Двореца на културата и спорта във Варна започва вторият Европейски шампионат по хандбал за младежи до 20 години. За пръв път в историята двата турнира се провеждат в един и същи град, уточняват на официалния сайт на Българската федерация по хандбал.

Второто състезание е от 16 до 24 юли, като в него участват, в група „А“ – Израел, Литва, Гърция, Люксембург, Великобритания. В група „Б“ – Република Северна Македония, Швейцария, Румъния, Украйна и Косово.

Първият мач е в 13 часа на 16 юли между Израел и Люксембург. Официалното откриване е в 17 часа на същия ден.

Входът за Европейските шампионати е свободен. Всички срещи се предават директно в ефира на B1B.BOX.

Пълната информация за турнирите ще откриете на http://varna2022ehf.com/

Остави коментар