Елитни варненци уважиха юбилея н председателя на ОСК – ЖСК Спартак

Снимки: Петел
Снимки: Петел

Елитни варненци уважиха зам.-председателя на ОСК – ЖСК Спартак Иван Иванов послучай неговия юбилей. Дългогодишният шеф на дружеството навърши 70 години и отбеляза празника с изискан коктейл в ресторант Indian Bar до стадион „Спартак“.

На тържеството присъстваха спортисти, ръководители и деятели от няколко поколения, които през годините са писали историята на ЖСК Спартак и са защитавали каузата му. Сред тях бяха Антон Радушев, Йордан Йорданов, Стоян Ненов, Стоян Апостолов, Неделчо Панев, Иван Янков и много други.

Футболът бе представен от легендите на „соколите“ Красимир Зафиров, Иван Петров, Пламен Михов и Антон Фажев, както и от бившите шефове Иван Славов и Георги Турчелиев. От името на футболния клуб подарък на юбиляря поднесе Павлин Николов, който е с най-голяма заслуга настоящия футболен Спартак да тръгне нагоре.

Иван Иванов получи също плакети от шефовете на сдружение за развитие на футбола в град Варна и ЗС на БФС (Варна) Благой Калфов и Георги Мирчев.

Разбира се, на тържеството присъстваха и някои от първите хора на града в лицето на районните кметове Христо Христов и Георги Недев, както и на общинските спортни шефове Венцислав Младенов и Георги Арнаудов.

Остави коментар