Добруджа приема Черно море с променен час на старта на Efbet супер волей

 

Добруджа 07 (Добрич) приема Черно море (Варна) на старта на ефбет Супер Волей в ТВ-мач. Двубоят е на 21 октомври (събота) в зала „Добротица“ и ще бъде излъчван от телевизия b1b.box. стана ясно вчера. Поради тази причина се измества неговият начален час и вместо от 18:00 ч, мачът ще започне от 17:00 часа.

В същия ден, от 19:00 часа, по Макс спорт 2 ще бъде излъчен двубоя ЦСКА – Монтана, също от първи кръг. Ден, преди това, на 20 октомври (петък), тв-излъчването на волейболната надпревара, ще бъде открито със сблъсъка между Берое 2016 (Стара Загора) и Хебър (Пазарджик). Двубоят е по Макс спорт 2 от 19:30 часа в зала „Иван Вазов“.

„По този начин ще дадем възможност на зрителите да наблюдават повече срещи от първенството. То се очертава много интересно и оспорвано както се видя в срещите за Суперкупата на страната. През миналата година срещите от Висшата ни лига се излъчваха именно там, както ще е и през тази. Целта ни е да постигнем пълно видео-покритие на двата шампионата, като ще се опитаме това да стане най-късно до средата на следващия месец“, заяви президентът на НВЛ Живко Желев.

Остави коментар